Mijn projecten

AI chatbot

Voor Stimulansz , een kennis- en adviespartner voor gemeenten in het sociaal domein, heeft Navara een AI chatbot ontwikkeld. De chatbot adviseert juridisch medewerkers van Stimulansz voor derde-lijns vragen van gemeenten. De Chatbot is ontwikkeld met ChatGPT.

LiteBit

LiteBit is (was) een van de grootste aanbieders van crypto munten in Nederland. Met een aanbod van zo'n 90 munten was LiteBit een van de voorlopers op het gebied van blockchain in Nederland. Bij LiteBit was ik verantwoordelijk voor de App en is de omzet vervijfvoudigd binnen twee jaar. Ook was ik verantwoordelijk voor het Earn programma en het prioriteringsproces (met WSJF) en het OKR proces.

MyNeva

Als Chief Product Owner voor MyNeva heb ik diverse nieuwe diensten gelanceerd en een volledig nieuwe vormgeving en interactie doorgevoerd waardoor de gebruiksvriendelijkheid van het cliëntvolgsysteem enorm is verbeterd en de zorgverleners meer tijd overhielden voor het échte werk: verzorgen van hun cliënten. Ik was verantwoordelijk voor de productstrategie en roadmap van MyNeva groep (BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrljk) en het prioriteringsproces (WSJF).

MyNeva

Een mooie uitdaging: binnen 8 maanden een platform bouwen met zakelijk vastgoed. Voor 80 makelaars. In een whitelabel concept. En ... het is gelukt! Binnen tijd en binnen budget. En zelfs met een stuk meer functionaliteiten dan initieel in scope. Iedereen die zegt dat een harde deadline niet samengaat met scrum, nodig ik uit om eens van gedachten te wisselen.